+36 70 410 7455 /tvmuszaki@gmail.com

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Termékeink átvételére többfajta fizetési és szállítási mód választható:


Futárszolgálat utánvét:

A www.tvmuszaki.hu (https://www.tvmuszaki.hu) oldalon megrendelt termékeket az Office-Technic Kft (továbbiakban Kft.) megbízott partnere, a Royal Futár Hungária Kft. (továbbiakban Royal) szállítja házhoz Magyarország egész területén. A kiszállítási díj a termék méretétől függő.

A megrendelt terméket a Royal 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.
A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a Royal futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a Royal futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot az Office-Technic Kft.-nek. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Személyes átvétel telephelyünkön:

Megrendelt csomagját személyesen is átveheti budapesti telephelyünkön.


Címünk: 1087 Budapest Hungária körút 10/a.

Átvétel telefonon előre egyeztetett időpontban.Személyes átvétel esetén kétféle módon tud fizetni:

1.  Az online megrendelést követően átutalással, az átvétel előtt kifizeti a megrendelt termékek árát.

2.  A telephelyünkön a rendelés átvételekor (adás-vétel) készpénzzel fizet.

A banki átutalással történő fizetés esetén a Kft. ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását és azok átadását Royal Futár Hungária Kft. részére, illetve készíti elő a telephelyen való átvételre. 

Általános rendelkezések:

A Kft. a megrendelést követ
ően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.
Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését a Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3-5 munkanapon belül teljesíteni, erről tájékoztatja a Megrendelőt.
A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni.
Amennyiben a Megrendelő a csomag átvétele után szeretne a csomag tartalmát illetően panasszal élni, azt az átvételt követő 3 napon belül teheti meg írásban a tvmuszaki@gmail.com e-mail címre küldve, vagy telefonon (0670/410-7455).